Oldtimer

Schuttersvereniging  St. Anna  -  Oud-Zevenaar

Oldtimertreffen & Toertocht

Nieuwe ontwikkelingen Oldtimertreffen 2019


Uitbreiding terrein:

Ten opzichte van voorgaande jaren krijgt het terrein achter het schuttersgebouw een flinke uitbreiding doordat er een weiland toegevoegd wordt aan het evenemententerrein. Hierdoor komt er meer ruimte beschikbaar voor o.a. de oldtimers.


Muziek:

Dit jaar treedt de band HighJinks voor het eerst op tijdens het Oldtimertreffen. HighJinks staat voor “Plezier” en maken met hun vette covers elk optreden tot een feest.

Daarbij wordt een zitje met bar gecreëerd, zodat de bezoekers in de gelegenheid worden gesteld om gezellig van een drankje en de muziek te kunnen genieten.


Onderdelen:

Ook zullen er in 2019 meer onderdelen op de markt te bewonderen zijn.


Pony's voor de kinderen:

Komend jaar zullen er ook Shetlanders aanwezig zijn wat het plezier voor de kinderen mogelijk zal vergroten.


Vrachtwagenklasse:

Tot slot is de organisatie bezig om ook een vrachwagenklasse in te passen. Dit moet de komende jaren nog groeien maar de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen.

Uitbreiding terrein in volle gang

De organisatie van het Oldtimertreffen maken samen met vrijwilligers alvast het terrein klaar voor 10 juni. Achter het terrein van de Bouwonderneming worden struiken en bomen gesnoeid. ook wordt er een doorgang gecreëerd naar de weilanden van Nabuurs en Berntzen. Meer foto's en video's staan in de GALERY.

Opgericht 1873

Het evenement in de Liemers voor oldtimers: klassieke auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren, bromfietsen, solexen en machines.


Oldtimertreffen:


Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 10 juni 2019 wederom een oldtimertreffen. Op deze dag staan Schuttersgebouw St. Anna en de omliggende terreinen vol met o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens, stationaire motoren, bromfietsen en agrarische voertuigen.

Kortom dé locatie om historische voertuigen en werktuigen te bekijken.


Tussen 11.30 en 15.30 uur kunt u tegen een vergoeding van € 2,50 de diverse oldtimers bewonderen. Uiteraard hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er voldoende vermaak voor hen aanwezig. Dus de ideale gelegenheid om met het hele gezin een middagje uit te gaan!


Toegang voor deelnemers: vanaf 09.30 uur. Deelnemers aan de toertocht zullen om ca. 11:30 uur bij het schuttersgebouw aankomen. Eindtijd: 15.30 uur. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.Snuffelmarkt:


U kunt hier terecht bij verschillende leuke kramen met streekproducten en landelijke accessoires.


Hieronder een overzicht van de deelnemers aan de Snuffelmarkt 2019.

Grevers Tuin- en Parkmachines

Arjan Gertsen Miniaturen

Hoveniersbedrijf Teun Aleven

Jelle Peters Aardbei / kersen

Heinz en Erika Kühne Kleding / petjes e.d.

Karel Stokman Metaal en hout

Miniaturen

Led verlichting

Onderdelen

Biergilde De 7 Aeren Zevenaar Bierbrouwen

LMB Roes Miniaturen / Rolly-toys

Friet-, vis- en soepkraam

Schmink

SpringkussenHieronder een overzicht van de deelnemers aan de Snuffelmarkt 2018.


Houtbewerking

Riet vlechten / manden

Welting vleeswaren

Midwinterhoorn maker

Zweers tuin- en parkmachines

Decohuisjes, tuin- en tekstborden van hout

Ambachtelijk kralenwerk / rijgen

Schilderijen op hout (dieren en voertuigen)

Rolly toys

Aardbeien, kersen en zomers fruit

Spuit- en schoonmaakbenodigdheden auto's

Biergilde De 7 Aeren Zevenaar (bierbrouwen)

Sjaals/ canvasdoeken


Kalligrafie op hout en steen

Eigen beheer:

Hoveniersbedrijf Teun Aleven

Friet-, vis- en soepkraam

De Koekfabriek

Springkussen

Miniaturen / dinky toys

Schminken

Dorsploeg

Buitenbar

St. Anna Toertocht:Op deze dag is het tevens mogelijk om met een oldtimer deel te nemen aan de St. Anna Toertocht. Deze toertocht voert de deelnemers langs schitterende locaties in de Liemers welke speciaal per deelnemersklasse zijn uitgezet.
Vertrektijden en startlocaties:

Auto's: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Traktoren: 9.30 uur vanaf Landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich.

Bromfietsen en solexen: 9.30 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Motoren: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Vrachtwagens: Geen toertocht. 11:00 uur aanwezig bij Schuttersgebouw St. Anna, Babberichseweg 58,

6905 JW Oud-Zevenaar

Ontvangst en Inschrijven:

Ontvangst en inschrijving vanaf een half uur voor vertrek op de locaties. De koffie staat klaar!

Aankomst en eindtijd bij het Schuttersgebouw:

De aankomst zal uiterlijk 11.30 uur zijn bij Schuttersgebouw St. Anna in Oud-Zevenaar (Babberichseweg 58). Aldaar kunt u uw voertuig tentoonstellen of ter plaatste gratis parkeren en het oldtimertreffen bezoeken. Indien u uw voertuig wilt tentoonstellen, kunt u dat verderop in dit formulier aangeven. Eindtijd: 15.30 uur. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

Deelnamekosten/info:

De deelnamekosten aan de St. Anna Toertocht bedragen € 7,50 per voertuig/chauffeur en €2,50 per bijrijder. Hiervoor ontvangt u een deelnemersbord (rallyschild) en wordt u gastvrij ontvangen met koffie en een koek. De betaling van het inschrijfgeld geschiedt contant vóór de start. De rallyschilden zijn tevens te verkrijgen op de dag zelf tegen betaling van € 5,00.


Inschrijvingen:

Mocht u willen deelnemen aan het St. Anna Oldtimertreffen of de St. Anna Toertocht dan kunt u zich middels onderstaand formulier opgeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Indien u met meerdere voertuigen/werktuigen wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met de organisatie.

Het e-mailadres is: oldtimer@schutterijstanna.nl

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-46285122  ( Bas Soeters )

Inschrijfformulier St. Anna Oldtimertreffen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nee
Ja en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden op de website.
 


Algemene voorwaarden Toertocht:


De deelnemer is zich er van bewust van het feit dat, deelneming aan de St. Anna Toertocht (hierna te noemen SAT) zowel voor hem/haar als voor derden, risico’s voor schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder begrepen inhoudt. De deelnemer neemt deze risico’s nadrukkelijk voor zijn/haar rekening. De SAT en haar organisatoren en medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die de deelnemer i.v.m. deelname aan de SAT lijdt.


De deelnemer verklaart dat hij/zij de SAT noch de hierboven genoemde personen en/of instanties aansprakelijk zal stellen of houden voor enige door hem of haar geleden schade, materieel of immaterieel, letselschade hieronder begrepen.


De deelnemer verklaart dat hij/zij tijdens de St. Anna Toertocht WA-verzekerd is in de zin van het gestelde in de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen, of zoals geregeld in het land waar het voertuig/rijtuig geregistreerd staat.


Tevens verklaart de deelnemer dat - indien van toepassing zijnde - zijn/haar voertuig/rijtuig wettelijk APK gekeurd is. De deelnemer verklaart dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden zoals omschreven in bovengenoemde Algemene voorwaarden.


Alwin Aleven heeft met een drone deze prachtige video gemaakt van het Oldtimertreffen bij St. Anna op 2de pinksterdag 2018 in Oud-Zevenaar.

Copyright © Schuttersvereniging St. Anna, Oud-Zevenaar   -   Wepdiezainer   -

Volg ons ook op: