Oldtimer

OLDTIMER

AGENDAI.v.m. het coronavirus zijn de overige activiteiten tot nader order geannuleerd
OLDTIMER

Sponsoren

Het evenement in de Liemers voor oldtimers:

klassieke auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren, bromfietsen, solexen en machines.


Beste oldtimerliefhebbers,

 

Helaas houdt Covid-19 ook dit jaar ons volledige evenement in de greep, hierdoor heeft de organisatie moeten besluiten dat een volledige evenement geen doorgang kan vinden. Wél heeft de organisatie ervoor gekozen op per deelnemersklasse de tourritten te organiseren. 

Omdat er dit jaar geen oldtimertreffen is, waardoor de deelnemers dus niet op een bepaald tijdstip op locatie hoeven te zijn, heeft de organisatie gemeend de tourritten ietwat ruimer te bemeten en/of de reguliere starttijden te spreiden. 

Bij de vertreklocaties zal het dit jaar ook ietwat anders gaan dan gebruikelijk, zo is er bijvoorbeeld geen inschrijftafel, maar zal de organisatie naar u toekomen om u in te schrijven. Het verzoek is dan ook bij de vertreklocaties in of nabij uw voertuig te blijven. 

Ondanks het feit dat een volledig evenement niet mogelijk is, hopen wij u als oldtimerliefhebber toch een mooie tourrit te kunnen bezorgen, waardoor de verbondenheid met ons evenement blijft!

 

Groet en blijf gezond, de organisatie!

St. Anna Toertocht:


Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 24 mei 2021 een oldtimertoertocht voor o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens en bromfietsen.. Deze toertocht voert de deelnemers langs schitterende locaties in de Liemers welke speciaal per deelnemersklasse zijn uitgezet.


Vertrektijden en startlocaties:

Auto's: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Tractoren: 9.30 uur vanaf Landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich.

Bromfietsen: 10.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Solexen: 10:00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.

Motoren: 9.30 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.


Vrachtwagens: Bij voldoende animo wordt er een toertocht uitgezet.


Ontvangst en Inschrijven:

Ontvangst en inschrijving vanaf een half uur voor vertrek op de locaties. De koffie staat klaar!


Deelnamekosten/info:

De deelnamekosten aan de St. Anna Toertocht bedragen € 7,50 per voertuig/chauffeur en €2,50 per bijrijder. Hiervoor ontvangt u een deelnemersbord (rallyschild) en wordt u gastvrij ontvangen met koffie en een koek. De betaling van het inschrijfgeld geschiedt contant vóór de start.

Inschrijfformulier St. Anna Oldtimertreffen

 
 
 
 
 
Auto
Tractor
Motor
Bromfiets
Solex
Truck
Anders
 
 
 
 
 
Nee
Ja en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden op de website
 
 

Inschrijvingen:

Mocht u willen deelnemen aan de St. Anna Toertocht dan kunt u zich middels onderstaand formulier opgeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Indien u met meerdere voertuigen wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met de organisatie.

Het e-mailadres is: oldtimer@schutterijstanna.nl

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-11412820  ( Alfons Thus )


Algemene voorwaarden Toertocht:


De deelnemer is zich er van bewust van het feit dat, deelneming aan de St. Anna Toertocht (hierna te noemen SAT) zowel voor hem/haar als voor derden, risico’s voor schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder begrepen inhoudt. De deelnemer neemt deze risico’s nadrukkelijk voor zijn/haar rekening. De SAT en haar organisatoren en medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die de deelnemer i.v.m. deelname aan de SAT lijdt.


De deelnemer verklaart dat hij/zij de SAT noch de hierboven genoemde personen en/of instanties aansprakelijk zal stellen of houden voor enige door hem of haar geleden schade, materieel of immaterieel, letselschade hieronder begrepen.


De deelnemer verklaart dat hij/zij tijdens de St. Anna Toertocht WA-verzekerd is in de zin van het gestelde in de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen, of zoals geregeld in het land waar het voertuig/rijtuig geregistreerd staat.


Tevens verklaart de deelnemer dat - indien van toepassing zijnde - zijn/haar voertuig/rijtuig wettelijk APK gekeurd is. De deelnemer verklaart dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden zoals omschreven in bovengenoemde Algemene voorwaarden.