Sponsoring

SPONSORING

Schuttersvereniging St. Anna is opgericht in 1873, heeft zo’n 370 leden en is diep en breed geworteld in de Oud-Zevenaarse samenleving. De doelstelling van de schuttersvereniging is het bevorderden van de leefbaarheid binnen de gemeenschap van Oud Zevenaar, het behouden van de dorpscultuur met een eigen gezicht en het organiseren van traditionele dorpsfeesten en andere evenementen. Hierbij is het plezier van onze jongste leden tot de oudste leden het belangrijkste. Schuttersvereniging St. Anna is een vereniging die zich openstelt voor iedereen, binnen en buiten Oud-Zevenaar. Het is een bloeiende vereniging met veel jonge leden waarvan de jeugdvendeliers en de dames officieren een voorbeeld zijn.


Schuttersvereniging St. Anna is een financieel gezonde vereniging. Wij hebben een eigen gebouw en bijbehorend terrein. Hiermee bieden wij een thuis aan het hart van de Oud-Zevenaarse verenigingen. Maar dat brengt ook kosten met zich mee.

Naast haar huisvesting zitten de kosten voor Schuttersvereniging St. Anna met name in haar jaarlijks terugkerende evenementen en uniformen van haar (jeugd)leden. Vervanging en vernieuwing van de uniformen blijft nodig om ons als traditionele vereniging jong en up to date te houden.

Naast de contributies en kaderbijdragen die wij innen, is het bestuur van de Schuttersvereniging ook altijd op zoek naar nieuwe en andere bronnen van inkomsten. Een hiervan is het zoeken en werven van sponsoren.

Wat kan Schuttersvereniging St. Anna voor u als sponsor betekenen?

Wanneer u onze sponsor bent zullen wij dat zichtbaar maken. Zichtbaarheid door middel van een sponsorbordje op een prominente plek in ons schuttersgebouw, zie hiervoor de foto’s op deze pagina.

Daarnaast kunt u zich als betrokken ondernemer uit de regio verbinden met een evenement of activiteit van Schuttersvereniging St. Anna. Denkt u hierbij naast de traditionele kermis en schuttersfeest ook aan het Old Timer treffen en evenementen die wij eenmalig organiseren (concerten, Tirolerfeest, Hollandse Avond enz)

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomt! De jongste telg van Schuttersvereniging St. Anna is JOZ (Jongeren Oud-Zevenaar). JOZ organiseert activiteiten zoals een stormbaan, griezeltocht, pubquiz, game avond en dropping vanuit ons schuttersgebouw. De activiteiten van JOZ kunt u als maatschappelijk betrokken ondernemer natuurlijk ondersteunen.

Voor ieder bedrijf of particulier ziet Schuttersvereniging St. Anna sponsormogelijkheden, een paar ideeën hoe u Schuttersvereniging St. Anna kunt helpen:

- sponsorbordjes;

- bijdragen voor uniformen;

- verbinding aan (jaarlijks terugkerende) evenementen.

Wilt u meer informatie over hoe u als bedrijf of als particulier, Schuttersvereniging St. Anna kunt ondersteunen? Laat het ons weten door het versturen van een e-mail naar sponsoring@schutterijstanna.nl of bel onze sponsorcommissie op 06-22676743.